Ak Parti Heyeti, Simav-kütahya Yolunda İncelemelerde Bulundu

Aralarında Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in de yer aldığı AK Parti Simav İlçe Teşkilatı, Kütahya-Simav karayolunun Hacı Hasanlar Mahallesi ile Şaphane Kavşağı arasında asfaltlama çalışmaları tamamlanan yaklaşık 4 kilometrelik bölümde incelemelerde bulundu

Ak Parti Heyeti, Simav-kütahya Yolunda İncelemelerde Bulundu
Aralarında Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in de yer aldığı AK Parti Simav İlçe Teşkilatı, Kütahya-Simav karayolunun Hacı Hasanlar Mahallesi ile Şaphane Kavşağı arasında asfaltlama çalışmaları tamamlanan yaklaşık 4 kilometrelik bölümde incelemelerde bulundu.
AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, çalışmaların söz verdikleri tarihte tamamlanmasından memnuniyet duyduklarını söyledi. Çalışmalarla çok sayıda virajın kaldırılarak asfaltlandığına dikkat çeken Yağcı, standart hale gelen yolun trafiğe açılmasıyla sürücülerin yıllardır çektiği çilenin son bulduğunu kaydetti.
Amaçlarının Simav-Kütahya karayolunun Manisa'nın Demirci ilçesi yol ayrımına kadar olan yaklaşık 20 kilometrelik bölümünü de en kısa sürede tamamlamak olduğunu ifade eden Mehmet Yağcı, "Bunun için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. 26 yılda yapılamayan yolu tamamlamak inşallah bizim iktidarımıza nasip olacak. Güzergah üzerinde yer alan ve vatandaşların ölüm virajı olarak adlandırdığı Derbent Virajlarında çalışmalar aralıksız sürüyor. Çalışmaların hızlanmasında emeği geçen başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Milletvekilimiz İsmail Hakkı Biçer, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, Bursa 14. Bölge Müdürü Turgay Mesci'ye teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.