Karabük Emniyetinden Muhtarlarla Huzur Toplantısı

Karabük Emniyet Müdürlüğü son günlerde hızla artış gösteren kontör dolandırıcılığının önüne geçmek için mahalle kahvelerinde huzur toplantısı yapmaya başladı.

İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, "Devletle halkın arasında önemli bir köprü olan Polis teşkilatı problemlerin çözmek için el ele vererek çalışmalara devam edecek" dedi.
Karabük Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Mahalle Muhtarlarıyla Huzur Toplantısı yaptı. Polis Evinde yapılan toplantıysa Vali Vekili Abidin Ünsal, Şube Müdürleri ve 27 Mahalle Muhtarı katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Vekili Abidin Ünsal, yeni Vali Yardımcısı olarak atandığını ve Karabük'te olmaktan mutlu olduğunu belirterek, Emniyet ve huzur olmadan ekonomi, ticaret ve sosyal hayatın olmayacağını, bunun için de polis vatandaş işbirliğinin önemli olduğunu söyledi.
Polis vatandaş işbirliğinin önemine değinen Vali Vekili Abidin Ünsal, "Desteklerden birinin çekilmesi, boş kalması demek devletin çökmesi demek. Bu yüzden polis ve vatandaş işbirliği çok önemli. Karabük'te gördüğüm kadarı ile ciddi problemler yok" diye konuştu.
İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel ise göreve başlayalı 40 gün olduğunu, bu süreçte geriye dönük yapılanlara baktığında mahalle muhtarları ve vatandaşlarla polisin çok ciddi projelere imza attıklarını gördüğünü, bunun devam edeceğini söyledi.
Toplum Destekli Polisle Mahallerde çok önemli projelere imza atıldığını belirten İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, "Devletle halkın arasında önemli bir köprü olan Polis teşkilatı problemlerin çözmek için el ele vererek çalışmalara devam edecek. Bize muhtarlar ne sorun getirirlerse biz onları çözmeye devam edeceğiz" dedi.
Daha sonra Emniyet Özel Kalem Müdürü Ömer Becek, slayt eşliğinde toplum destekli polis şubenin 27 mahallede yaptığı çalışmaları anlattı. Becek, 27 mahallede 500 vatandaşla birebir temas kurulduğunu, yalnızca asayiş değil, diğer sorunların çözümünde de vatandaşa yardımcı olunduğunu ifade etti.