Doğubayazıtspor'un Rakipleri Belli Oldu

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 2010-2011 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'nde (BAL) mücadele edecek olan Doğubayazıtspor'un rakiplerinin belirlendiğini bildirdi.

Yazılı bir açıklama yayınlayan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erkan Kösedağ, Doğubayazıtspor'un fikstürünü değerlendirdi. Ağrı'yı BAL'da temsil edecek olan Doğubayazıtspor'un iyi bir gruba düştüğünü ifade eden Kösedağ, "İlimizi Bölgesel Amatör Lig'de temsil edecek olan ekibimiz, 2010-2011 sezonunda maçlarını Ağrı Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu'nda oynayacak. Gruptaki takımlar arasında Karadeniz bölgesinden ekiplerin bulunmaması bir şans. Grupta kolay rakip yok, ama Doğubayazıtspor'un 3. lige yükselme maçlarında göstermiş olduğu performansa bakıldığında grubun favorisi konumundadır. Ancak grubumuzda yer alan takımların birçoğunun kendi illerinde profesyonel takımı olmaması rakiplerimizle şartları eşitliyor" dedi.
Doğubayazıtspor'un Bölgesel Amatör Lig'de 1. grupta yer alacağını belirten Erkan Kösedağ, bu grupta Büyükşehir Belediyesispor (Erzurum), Erzincanspor, Belediyespor (Bayburt), Doğubayazıtspor (Ağrı), Karaçomakspor (Iğdır), Kağızmanspor (Kars), Ardahan Belediyesi 23 Şubatspor, İl Özel İdaresi Spor (Bingöl), Dersimspor (Tunceli), Şekerspor (Muş) bulunduğunu söyledi.