Ak Parti Kozlu Gençlik Kolları Başkanlığına Sinan Aydın Atandı

Zonguldak'ın Kozlu beldesinde Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı'na Sinan Aydın atandı. Aydın, "Ak Parti gençliği olarak çalışmalara start verip, aktif bir şekilde sürdüreceğimize inanıyoruz" dedi.

Ak Parti Kozlu Gençlik Kolları Başkanlığına Sinan Aydın Atandı
Ak parti Kozlu belde teşkilatı yönetim kurulu kararıyla daha önce DYP'de Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı, DYP Kozlu Gençlik kolları Başkanlığı ve DSP Kozlu Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Sinan Aydın, Ak Parti Kozlu Gençlik Kolları Başkanlığı'na getirildi. Aktif bir şekilde çalışacağını belirten Aydın, "Ak Parti Belde Teşkilatı Yönetim Kurulu kararıyla Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildim. Daha önceki siyasi tecrübelerimin ışığında en iyi şekilde bu görevi yürütme mücadelesi vereceğim. Bu görevi başaracağıma inanıyorum. Tüm camiaya hayırlı olmasını dilerim. Ak parti gençliği olarak, çalışmalara start verip, aktif bir şekilde sürdüreceğimize inanıyorum" dedi. Aydın, görev dağılımını da en kısa sürede tamamlayarak, kamuoyu ile paylaşacağını ifade etti.
Öte yandan Ak parti Kozlu Belde Başkanı Şevket Akman, yerel seçimler öncesinde Gençlik kolları'nda yeni bir yapılanmaya gittiklerini söyledi. Yönetim kurulu kararı ile Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Sinan Aydın'a hayırlı olmasını dileyen Akman, "Ak parti ailesi olarak daha aktif bir şekilde siyaseti sürdürebilmek amacıyla, genel seçimler öncesinde bir yapılanmaya gittik. Bu çerçevede Gençlik Kolları Başkanlığı'na Sinan Aydın'ı atadık. Sinan Aydın, yakın zamanda yönetimini tamamlayarak, aktif bir şekilde çalışmalarına start verecek" dedi.