Thk Şube Başkanı Halil Işın Vali Ali Kolat'ı Ziyaret Etti

Türk Hava Kurumu Sivas Şube Başkanı Halil Işın, yamaç paraşütü eğitmenleri Funda Durusu Cici, Aziz Alkan ve öğrenci Feyza Ceren Ekinci ile birlikte Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti.

Thk Şube Başkanı Halil Işın Vali Ali Kolat'ı Ziyaret Etti
Türk Hava Kurumu'nun düzenlediği kurslar hakkında bilgi veren THK Şube Başkanı Işın; kurum olarak amaçlarının gençler için daha ne yapılabilir, onlara nasıl katkıda bulunulabilir sorularının yanıtının aranması olduğunu dile getirdi. Bu kapsamda her yıl yamaç paraşütü gibi kurslar düzenlediklerinin altını çizen Işın, yeni başlayan kursta Eskişehir'den gelen Dünya Şampiyonu Funda Durusu Cici'nin eğitim vereceğini vurguladı. Eğitim çalışmaları çerçevesinde ülkeler arası öğrenci değişim programlarına katıldıklarını kaydeden Işın, "Öğrencimiz Feyza Ceren Ekinci, bu uluslararası mübadele programı kapsamında İngiltere'ye gitmiş, orada deneyimlerini artırmış ve edindiği tecrübeleri buradaki arkadaşlarıyla paylaşmıştır. Sivas Şube Başkanlığı olarak gençlerimizin kurslarımızdan en iyi şekilde yararlanmasını istiyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ali Kolat ise, Türk Hava Kurumu'nun düzenlediği kurslarla gençlerin bilgi ve beceri dünyalarını zenginleştirdiğini ifade etti. Sivas'ta kurslara gösterilen ilginin de sevindirici olduğunu söyleyen Kolat çalışmalarda emeği geçenlere de teşekkür etti.
Kolat misafirlerine Sivas'ı tanıtan çeşitli yayınlar hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.