Belediyeler Arası İşbirliği Hizmete Dönüşüyor...

Aziziye ilçesinde belediyelerin işbirliği ve dayanışma içerisinde yürüttüğü çalışmalar halka hizmet olarak geri dönüyor

Belediyeler Arası İşbirliği Hizmete Dönüşüyor...
Aziziye ilçesinde belediyelerin işbirliği ve dayanışma içerisinde yürüttüğü çalışmalar halka hizmet olarak geri dönüyor. Aziziye Belediyesi başlattığı hizmet seferberliği ile mahalle ve sokaklarda asfalt ve kilit taşı çalışmalarını sürdürürken, Büyükşehir Belediyesi de ana arterlerde asfalt çalışması yapıyor. Geçtiğimiz yıl Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi'ni asfaltlayan Büyükşehir Belediyesi, bu yılda Aziziye Belediyesi ile işbirliği içerisinde Ilıca bölgesindeki Aziziye Caddesi'ni asfaltladı.
HİZMET SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ilçesinde sunduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'e teşekkür etti.
Belediye olarak, tüm imkanları hizmet için seferber ettiklerini ve ara sokaklarda yoğun bir çalışma programı uyguladıklarını dile getiren Başkan Cengiz, "Asfalt, kilit taşı, karo ve bordür çalışmaları hız kesmeden sürüyor. İhtiyaca ve öncelik sırasına göre hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmamanın gayretindeyiz. Bu çalışma sezonunda şimdiye kadar 20 bin metrekare kilit taşı döşemesi ve 3 bin 500 ton asfalt çalışması yaptık. İnşallah önümüzdeki süreçte yollarda, mahalle ve sokaklarda sorun kalmayacak ve ilçemiz hak ettiği hizmetlerle kavuşarak, layık olduğu konuma gelecektir." dedi.
BAŞKAN CENGİZ'DEN KÜÇÜKLER'E TEŞEKKÜR
Belediyenin ara sokaklarda yaptığı çalışmalara Büyükşehir Belediyesi'nin ana arterlerde asfalt ve bakım çalışması yaparak destek sunduğunu ifade eden Başkan Cengiz, "Geçtiğimiz yıl Dadaşkent Milli Egemenlik Caddesi asfaltlandı. Bu yıl da altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Ilıca Aziziye Caddesi'nin asfaltı atıldı. Dadaşkent'te asfaltın ardından kaldırımların da ihalesi Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirildi. Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere, tüm belediyelerimizle işbirliği, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde güzel şehrimize hizmet etmenin gayretindeyiz. İlçemize destek ve katkılarını esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve diğer başkanlarımıza hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.