Nevşehir Belediye Başkanı Ünver,oyunu Demokrasi Kulübü Sınıfında Kullandı

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, referandumun tüm halkımızın daha demokratik bir ortamda yaşaması için vesile olmasını temenni etti

Nevşehir Belediye Başkanı Ünver,oyunu Demokrasi Kulübü Sınıfında Kullandı
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, referandumun tüm halkımızın daha demokratik bir ortamda yaşaması için vesile olmasını temenni etti.Ünver, gerçekleştirilen referandumda oyunu Turgut Akdevelioğlu İlköğretim Okulu'nun Demokrasi ve İnsan hakları Kulübü sınıfında kullandı.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, referandum için oyunu kullanmak için Turgut Akdevelioğlu İlköğretim Okulu'na geldi.
Toplam 12 sandıkta oy verme işlemlerinin gerçekleştirildiği Turgut Akdevelioğlu İlköğretim Okulu'nun Demokrasi ve İnsan Hakları Kulübü'ne ait sınıfta 414 seçmenin kayıtlı bulunduğu 1054 nolu sandıkta oyunu kullanan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, oy verme işleminin ardından gazetecilere referanduma ilişkin bir de açıklama yaptı.
Referandum'un tüm halkımızın daha demokratik bir ortamda yaşaması için vesile olmasını temenni eden Ünver"12 Eylül 1980 Askeri Darbesinin 30. yılına denk gelen böylesine anlamlı günde, demokrasimizin geçmişteki yanlışlarını ve eksiklikleri ortadan kaldırmaya yönelik güzel şeylerin gerçekleşeceği bir gün geçiriyoruz. Referandumun tüm ülke insanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yeni nesillerimiz artık böyle alınlarında kara leke taşımayacaklar, daha güzel günlerde hayatlarını süreceklerdir" dedi.