Başkan Güzelbey'den Kurumlara Bayram Ziyareti

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, Ramazan Bayramı mesaisini kurum ve kuruluşları ziyaret ederek geçirdi.

Güzelbey; huzurevi, çocuk yuvası, Büyükşehir Belediyesi rehabilitasyon merkezleri, düşkünler yurdu, Avukat Cengiz Gökçek ve 25 Aralık Devlet Hastanesi, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi, itfaiye daire başkanlığı ve ilçe emniyet müdürlüklerini ziyaret ederek çalışanların ve merkezlerde kalan sakinlerin bayramlarını kutladı.
Başkan Güzelbey, çocuk yuvası ve rehabilitasyon merkezinde kalan çocukları ziyaretinde, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Huzurevi ve düşkünler yurdunu da ziyaret eden Güzelbey, burada kalan yaşlılarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Daha sonra Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi, 25 Aralık Devlet Hastanesi, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ni ziyaret eden Güzelbey, hastane çalışanlarının, hastaların ve hasta yakınlarının bayramını kutladı.
Güzelbey ziyaretler esnasında yaptığı açıklamada, "Dini bayramlarımızın, yaşlıların, hastaların, yoksulların ve her çeşit yardıma ihtiyacı olanların hatırlanması ve onların gönüllerinin hoşnut edilmesi bakımından çok büyük bir önemi bulunmaktadır. Bizde bugün çocuk yuvası, Büyükşehir Belediyesi rehabilitasyon merkezleri, huzurevi ve düşkünler yurdunda kalan sakinleri bu anlamlı günde ziyaret ettik ve bayramların kutladık. Öte yandan bayramda görevleri başında bulunan polis memurları, hastane çalışanları ve belediye birimlerinde çalışan arkadaşlarımızı ziyaret ederek onlarında bayramlarını kutladık. Fedakarca hizmet veren bu insanlarımıza çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.