Fenerbahçe'nin yerli futbolcuları isyanda

Fenerbahçe sorunlar yumağı ile boğuşuyor...Deplasmandaki ilk maçta rakibine sayısız pozisyon ve...


Fenerbahçe sorunlar yumağı ile boğuşuyor...

Deplasmandaki ilk maçta rakibine sayısız pozisyon veren ve ayakta durmakta zorluk çeken, ardından Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki ilk resmi maçta Young Boys'a yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne kalamayan Fenerbahçe, sıkıntılı süreci aşmaya çalışıyor.

Daha ilk karşılaşmada taraftarın tepkisini çeken yönetim ve futbolcular kadar Teknik Direktör Aykut Kocaman da zorlu bir dönem geçiriyor.

YERLİLER, ORTADAKİ KÖTÜ TABLOYU İÇİNE SİNDİREMİYOR

Takımdaki yerli oyuncular ise bu tabloyu içine sindiremiyor. Özellikle yabancı oyunculardan bazılarının vurdum duymazlığından rahatsız olan Türk oyuncular, "Yenilgiye dahi üzülmeyen var. Şampiyonlar liginden eleniyoruz ve bu bazılarının umurlarında bile değil. Hiç bir şey olmamış gibi davranıyorlar." şeklinde konuştular. Bu durumun kendilerini derinden yaraladığını ve bunun kabullenilebilir bir durum olmadığını dile getiren yerli oyunculardan bazıları "Bu takım yüreksiz oynuyor" şeklinde isyan etti.

Fenerbahçe taraftarının, Fenerbahçe gibi büyük bir camianın bunları haketmediğini belirten takımdaki yerli oyunculardan Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Volkan Demirel, Caner ve Semih gibi etkili isimlerin Aykut Kocaman ile görüşerek, şanssız bir başlangıç yapan genç teknik adama her türlü desteği vereceklerini söyledikleri öğrenildi. Yerli oyuncular Kocaman'a elbirliğiyle takımı düzlüğe çıkarmak için çok çalışacaklarını söylerken, sakatlıktan kurtulan Gökhan Gönül, Özer Hurmacı ile Mehmet Topuz ise yüreğiyle oynayan takım oluşturma hedefinde kendilerine güvenilmesini istedi.

Kocaman, 4 futbolcuyu Başkan'a rapor etti!

Sarı-Lacivertli ekipte bazı yabancı oyuncuların mücadele eksikliği göstermesi Kocaman'ı da rahatsız ediyor. Young Boys maçından sonra bu konudaki rahatsızlığını açıkca beyan eden Kocaman, Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı toplantıda da özellikle Andre Santos ve Cristian Baroni'nin isteksiz oyununa dikkat çekmiş, Deivid'in çabasız olduğunu, Kazım'ın ise konsantrasyon eksikliği yaşadığı ve disiplin adına eksikleri bulunduğunu ifade etmişti.

Öte yandan, Aykut Kocaman ile anlaşamadığına yönelik haberler çıkan kaptan Alex, dün Twitter'dan yayınladığı mesajda, ailesi ile güzel bir pazar günü geçirdiğini ve Süper Lig öncesi çok iyi moral depoladığını yazdı. Alex, yakın çevresine sanılanın aksine Aykut Kocaman'la arasında herhangi bir sorun olmadığını ve Fenerbahçe'den de ayrılmayı düşünmediğini söyledi. 'Benim kimseyle bir sıkıntım yok' diyen kaptana Aykut Kocaman'ın da güvendiği ama kaptanın fizik güç olarak daha iyi seviyeye gelmesini istediği öğrenildi.

Aykut Kocaman'ın 4 gözle takımdaki tüm sakat oyuncuların oynayacak duruma gelmelerini beklediği ve Alex gibi bir yetenek ile beraber hırsını sahaya koyacak yerli futbolculardan kurulu bir kadroyu sahaya sürmek için doğru zamanlamayı beklediği belirtildi. Aykut Kocaman hem müdafaa yapmasını bilen hem de atağa çıktığında hızlı ve etkili olabilen oyuncular ile yoluna devam etmek, yeteneğine rağmen mücadelesiz davranan isimleri ise ya yedek tutmak, ya da kadrodan uzaklaştırmak istiyor.