Galatasaray, Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Sırbistan temsilcisi OFK Belgrad'ı 5-1 yenerek play-off'a yükselen Galatasaray, yeni sezonun ilk haft

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Sırbistan temsilcisi OFK Belgrad'ı 5-1 yenerek play-off'a yükselen Galatasaray, yeni sezonun ilk haftasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Antrenmandan önce MHK Başkanı Oğuz Sarvan ve Başkanvekili Yüksel Okçuoğlu, teknik heyetle yaptıkları toplantıda yeni sezon öncesi yeni kural ve uygulamalar hakkında bilgilendirmede bulundular.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Frank Rijkaard ve yardımcıları Johan Neeskens, Albert Roca Pujol, Carlos Cuadrat ve Nezih Ali Boloğlu yönetimindeki antrenman saat 18.30'da başladı.

Çalışma, açma - germe hareketleriyle açıldı. Ana bölümde kondisyon ağırlıklı bir idman gerçekleştirilirken; yapılan soğuma hareketlerinin ardından antrenman sona erdi.

Milan Baros, çalışmalarına kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde devam etti. Elano Blumer ise fizyoterapistler nezaretinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Dün Bahçelievler Medical Park Hastanesi'nde yapılan kontroller sonucunda sağ üst arka adelesinde yırtık tespit edilen Juan Pablo Pino ve sağ aşil tendonunda ağrı hisseden Serdar Özkan, antrenmana katılamadılar.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı yarını izinli geçirecek, Sivasspor çalışmalarına Pazartesi sabahı saat 09.30'da basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.