Aynı Üniversiteyi Bitiren Baba-kız Doktorlar Aynı Hastanede Çalışıyor

Kütahya'nın Simav ilçesinde, Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Dr. Mehmet İncekara, meslektaşı olan kızıyla beraber çalışmaya başladı.

Aynı Üniversiteyi Bitiren Baba-kız Doktorlar Aynı Hastanede Çalışıyor
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 2002 yılında mezun olan ve 2002-2010 yılları arasında Aydın Devlet Hastanesi, ardından da Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde çalışan Nöroloji Uzmanı Dr. Fidan Aydın İncekara, şimdi babasıyla Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi'nde görev yapıyor. 25 yıl sonra babasının bitirdiği üniversiteden mezun olan Dr. Fidan Aydın İncekara, bir gün babasıyla birlikte aynı hastanede görev yapmayı hep hayal ettiğini söyledi.
Lisedeyken doktor olmayı ve babasıyla aynı hastanede çalışmayı çok istediğini ve sonunda hayallerinin gerçek olduğunu ifade eden Dr. Fidan Aydın İncekara, "Hayallerim gerçek oldu. Babamın izinde gidiyorum. Ben de onun gibi dik duruşlu, onurlu ve dürüst bir meslek hayatı geçirmek istiyorum" dedi.
23 yıllık doktor Mehmet İncekara, kızıyla aynı üniversiteden mezun olup aynı mesleği yapmanın ve aynı hastanede çalışmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. İncekara, birkaç yıl sonra emeklilik sebebiyle bayrağı kızına teslim edeceğini kaydetti.