Mudurnu'da Başarılı Öğrencilere Yemek Verildi

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde başarılı öğrencilere ve ailelerine yemek verildi.

Mudurnu'da Başarılı Öğrencilere Yemek Verildi
Mudurnu'da hayırsever işadamı Süreyya Astarcı ve Mudurnu Kaymakamlığı'nın katkılarıyla üç yıl önce Mudurnu Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan dershane açıldı. Dershane idarecisi Erhan Koçpınar ve 7 öğretmenin özverili çalışmaları sonucu SBS'ye giren öğrencilerin başarısında artışlar oldu. SBS'de başarılı olan öğrencilere aileleri ile birlikte Keyvanlar Konağı Bahçesinde yemek verildi. Yemeğe, Mudurnu Kaymakamı Alp Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Gürleyen, hayırsever işadamı Süreyya Astarcı, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Dershane idarecisi Erhan Koçpınar, Mudurnu ilçesinde 5 yıl önce Anadolu Lisesi ve üzeri liselerini kazanan öğrenci sayısının çok az olduğunu belirterek, "Şu an bu rakam 30'un üzerindedir. Bu başarı aile, okul ve SBS kursunun birbirleri ile iletişim kurarak gerçekleşmiştir" dedi.
Hayırsever İşadamı Süreyya Astarcı, öğrencilerin başırılı olmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Gelecekteki başarılarını da hep birlikte kutlarız" dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Gürleyen ise kursu planlayan ve başarılı olan öğrencileri kutladı.
Mudurnu Kaymakamı Alp Arslan ise hayırsever işadamı Süreyya Astarcı'ya katkılarından dolayı teşekkür ederek, "Başarının devam etmesi için bundan sonrada hayırsever işadamı Astarcı katkısını sürdürürse bizde elimizden gelen desteği vererek bu kursumuz devam edecek" dedi. Başarılı olan 74 öğrenciye protokol üyeleri tarafından hediye takdim edildi