İşadamları Ve Bürokratlara 'Kamu İhale Mevzuatı' Anlatılacak

İşadamları ve bürokratlar için "Kamu İhale Mevzuatı" Bilgilendirme toplantısı yarın Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda (TTSO) yapılacak.

TTSO tarafından organize edilen ve konuşmacı olarak Kamu İhale Kurumu Düzenleme Dairesi Başkanı Oğuz Çalık'ın katılacağı "Kamu İhale Mevzuatı" konulu bilgilendirme toplantısı TTSO toplantı salonunda 09.30â€"16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, toplantının Trabzon'da oda üyelerine büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, "Kamu İhale Mevzuatı'nı işletmelerimizin iyi derecede bilmesi iş hacimlerinin genişlemesinde kendilerine katkı sağlayacaktır. Bu alanda ki bilgilendirme toplantısı birinci elden Kamu İhale Kurumu Düzenleme Dairesi Başkanı Oğuz çalık tarafından yapılacaktır. İş adamlarımız yanında, bölgemizdeki kurum ve kuruluşların ihale süreci ile ilgili birimleri de toplantıdan yararlanabilecektir" diye konuştu.
Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, toplantının iki bölümden oluştuğunu, sabah ve öğleden sonraki oturumların ardından iş adamlarının soru-cevap bölümü ile tamamlanacağını bildirdi.