CHP İl Başkanı Şimşek, dernek üyeleri ve iş adamlarıyla bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, aralarında cami imamlarının da bulunduğu, dernek üyeleri ve iş adamlarıyla bir araya

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, aralarında cami imamlarının da bulunduğu, dernek üyeleri ve iş adamlarıyla bir araya geldi.

CHP İl Başkanı Berhan Şimşek, Akçadağ-Elbistan Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı'nın (AK-EL) Yenibosna'da bulunan merkezini ziyaret etti. Şimşek'in şehir dışından yeni dönmesi dolayısıyla ziyaret yaklaşık 1,5 saat gecikmeli gerçekleşti. CHP'li Şimşek burada aralarında çeşitli ilçelerden cami imamlarının da aralarında bulunduğu dernek üyeleri, iş adamları ile görüştü.

Vakıf ziyaretinde yaptığı konuşmada AK Parti Hükümeti'ni eleştiren Şimşek, "Başbakan Erdoğan yaptığı kömür ve erzak yardımını halktan aldığı vergiler ile yapıp, sonrada kendisi veriyormuş gibi gösteriyor. AK Parti hüviyeti taşımak bu ülkede faşizimin, ekonomik faşizimin, yönetim faşizimin'nin ta kendisidir. 12 Eylül'de yapılacak olan Referandum Anayasa Değişilik Paketi Recep Bey içindir, halk için değildir." şeklinde konuştu.