Bakırköy'de Trafik Kazası: 2'si Abd Vatandaşı 8 Kişi Yaralandı

Bakırköy'de meydana gelen trafik kazasında, 2'si ABD vatandaşı 8 kişi yaralandı. ABD'li turistlerin tatil için geldikleri İstanbul'da otele gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

Kaza, Atatürk Havalimanı Yeşilköy istikametinde saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Gülsüm Soysal (27) yönetimindeki 34 YS 899 plakalı bir cip, Bakırköy istikametine dönüş yapacağı sırasında, Ümit Murat Yücesoy yönetimindeki 34 ER 6638 plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkan cip takla attı. Kazada araç içerisinde bulunan Gülsüm Soysal, Sümeyye Soysal, Resul Soysal, Betül Soysal, Özge Aydın ile diğer otomobilde bulunan Ümit Murat Yücesoy ve ABD vatandaşı Katherine Stricklon ve
Cannon Dean Stricklon yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılardan durumu ağır olan Ümit Murat Yücesoy Bakırköy Devlet Hastanesine, diğer yaralılar ise Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.
Durumlarının iyi olduğu öğrenilen ABD'li turistlerin, tatil için Atatürk Havalimanı'na indikten sonra kalacakları otele gitmek üzere otomobile bindikleri öğrenildi.