175 Tl Borç İçin Aile İçinde Bıçaklar Çekildi

Adana'da 2 kardeş arasındaki 175 TL'lik borç kavgaya sebep oldu. 2 kardeş yanlarına çocuklarını da alarak birbirine girdi. Çıkan kavgada aynı aileden 5 kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.

175 Tl Borç İçin Aile İçinde Bıçaklar Çekildi
Edinilen bilgiye göre olay, saat 18.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Şehit Duran Mahallesi 18 sokakta meydana geldi. İddiaya göre, İbrahim Akman (60), kardeşi Musa Akman'ı arayarak kendisine olan 175 TL borcunu ödemesini istedi. Musa Akman da oğlu Mehmet Zeki Akman'a (29) amcasının yanına giderek bir miktar para vermesini ve durumu izah etmesini istedi. Bunun üzerine M. Zeki Akman, "Baba ben gidersem kavga çıkar. Sen git görüş" şeklinde uyarıda bulundu. Daha sonra telefonla tartışmaya girdikleri ileri
sürülen İbrahim Akman ve Musa Akman, çocukları ile birlikte kavganın gerçekleştiği sokakta bir araya geldi. Burada İbrahim Akman'ın 2 çocuğu Mehmet Beşir Akman (30) ve Mehmet Ata Akman'ın tartışmaya dahil olduğu belirtildi. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar bıçak çekip birbirlerine saldırdı. Olayda aynı soyadı taşıyan 5 kişi çok sayıda bıçak darbesiyle ağır şekilde yaralandı. Kavgaya karışanlar tedavi olmak için kendi imkanları ile Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne geldiler. Burada yapılan müdahalenin
ardından M. Beşir ve M. Ata Akman, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, İbrahim Akman ve Zeki Akman, Çukurova Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Borçlu kardeş Musa Akman'nın tedavisine ise Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde devam edildi. Tedavisi devam edilen ve bazıları ameliyata alınan yaralıların hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Yaralıların kanlar içindeki hali çevrede bulunan vatandaşların trafik kazası sebebiyle hastanelik olduklarını sanmalarına sebep oldu.
Öte yandan kavgada kimin kimi bıçaklandığı tespit edilemedi. Olay yeri inceleme ekipleri, kavganın meydana geldiği yerde 3 adet bıçak buldu. Görgü tanıkları ise kavganın çıktığı sokağın kan gölüne döndüğünü söylediler. 175 TL için çıkan aile içi kavgayla ilgili polisin başlattığı soruşturma ise devam ediyor.