Türk Kızılayı Narman Şubesi Ramazan Yardımı Yaptı

Türk Kızılayı Narman şubesince ihtiyaç sahiplerine Ramazan yardımı yapıldı. Türk Kızılayı Narman Şube Başkanı Ahmet Aksu, 200 aileye kavurma yardımında bulunulduğunu belirtti.

Kurban bayramında hayırseverler tarafından Türk Kızılayı'na bağışlanan kurban hisselerinin Et ve Balık Kurumu tarafından konserve kavurma haline getirildikten sonra Kızılay tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını belirten Türk Kızılayı Narman Şube Başkanı Ahmet Aksu, 200 aileye konserve kavurma yardımı yapıldığını söyledi.
Ramazan ayı dışında zaman zaman yine tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gıda paketleri dağıtıldığını ifade eden Aksu, "Yardımlar bununla da sınırlı kalmayıp çocuk, kadın ve erkeklere giyecek yardımında bulunuluyor. İmkanlar ölçüsünde çalışkan öğrencilere burs verilmekte, ilk ve orta öğretim öğrencilerine okul idarelerince işbirliği yaparak giyecek yardımı yapmaktayız. Her yıl rutin olarak yapılan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında kaymakamlıktan yardım alıyoruz. Desteklerinden dolayı Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy' a ve yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında özveriyle çalışan üyelerimiz Hüseyin Yavuz, Recep Mete, İbrahim Ercan ve Mustafa Kurt'a teşekkür ediyorum" dedi.