Ordu Valisi Düzgün şehit aileleri ile iftarda buluştu

Ordu Valisi Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün, şehit ve gazi aileleri onuruna bir iftar yemeği verdi.

Ordu Öğretmenevi'nde gerçekleşen iftar yemeğine,

Ordu Valisi Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün, şehit ve gazi aileleri onuruna bir iftar yemeği verdi.

Ordu Öğretmenevi'nde gerçekleşen iftar yemeğine, merkez ilçedeki gazi ve şehit ailelerinin yanı sıra Vali Orhan Düzgün, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Mehmet Hilmi Güler, Ordu milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, Mustafa Hamarat, Ayhan Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay İsmail Güzey, Belediye Başkanı Seyit Torun, TÜMŞAD Başkanı Hasan Kaplan ve POLŞAD Başkanı Şenel Şahin eşleriyle birlikte katıldı.

Düzenlenen iftar yemeğinde, şehit Uzman Çavuş Zeki İnan'ın Babası Hilmi İnan, eşi Hakime İnan ve diğer şehit aileleri ile aynı masayı paylaşan Vali Orhan Düzgün, yemek sonrasında şehit ve gazi ailelerine seslendi. Düzgün, bayrağımızın bugüne kadar dalgalanmasında ve mukaddes vatan topraklarının korunmasında, şehit ailelerinin ve gazilerin büyük fedakarlıklar yaptığını söyledi.

Vali Düzgün, "Her Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da şehit ailelerimizle, onların yakınlarıyla, eşleriyle, çocuklarıyla, anne ve babalarıyla iftar soframızı paylaşarak, sizlerle en azından bu ay içerisinde de bir gün beraber olmak istedi. Bayrağımızın bugüne kadar dalgalanmasında, mukaddes vatan topraklarının korunmasında, sizler bazen eşlerinizi, bazen çocuklarınızı, bazen babalarınızı bu yolda şehit vererek büyük fedakarlıklar yaptınız. Bu kutsal mücadelede Şehitlerimize eşlik eden, bugün aramızda olan gazilerimiz de onların en onurlu arkadaşlarıdır. Devlet olarak, sizlerin her zaman yanında olduğumuzu, gerek ailelerinizin, gerek çocuklarınızın herhangi bir ihtiyaçları olduğunda ilk başta Valilik olmak üzere bütün kurumlarımızla sizlerin emrinde olduğumuzu bugün bu yemek vesilesiyle bir kez daha bildirmek isterim." dedi.