Erzurum'da 500 tam puan alan 14 öğrenciden 11'i Anafen Dershanesi'nden

Erzurum Anafen Dershanesi'nin 11 öğrencisi, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) 6. ve 7. sınıflarda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Anafen ayrıc

Erzurum Anafen Dershanesi'nin 11 öğrencisi, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) 6. ve 7. sınıflarda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Anafen ayrıca, Erzurum'da tam puan alan 14 öğrenciden 11'ini çıkarmayı başardı.

Erzurum Anafen Dershanesi, 6. ve 7. sınıf SBS'de 11 Türkiye birincisi çıkararak, büyük bir başarıya imza atta. Anafen Dershanesi öğrencileri M. Tayyib Yıldız, Tahir Emre Ak, Yusuf Güven, Ahmet Arif Yazıcı, Çağrı Tekin, Reyhan Balkaya, Melike Demir, Taha Başar 7. sınıflarda, Berkay Karslı, Beyzanur Sungur ve Şeyma Ceylan da 6. sınıf SBS'de tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan alma başarısını gösterdi.

Ayrıca, 7. sınıflarda Erzurum genelinde 500 tam puan alan 9 öğrencinin 8'i ve 6. sınıflarda 500 tam puan alan 5 öğrenciden 3'ü Anafen Dershanesi öğrencisi oldu.

Anafen Dershaneleri Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Bektaş, Erzurum'un başarı çıtasını yükselten 14 öğrenciden 11'inin kendi öğrencileri olduğunu belirtti. Yavuz Bektaş, Erzurum'un başarı çıtasını hem Türkiye genelinde hem de Doğu'da artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Bektaş, dershane-okul-öğrenci-aile uyumunun başarıda önemli yeri olduğunun altını çizerek, "Dershane olarak bu uyuma önem veriyoruz. Ayrıca, öğretmenlerimizin fedakâr çalışmaları ve öğrencilerimizin özverili çabalarının başarının elde edilmesinde büyük önemi var." diye konuştu.