Erpiliç'ten, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne destek

Bolu'da tavuk sektöründe faaliyet gösteren Erpiliç Limited Şirketi tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Fen Edebiyat Fakültesi'ne armağan

Bolu'da tavuk sektöründe faaliyet gösteren Erpiliç Limited Şirketi tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Fen Edebiyat Fakültesi'ne armağan edilen bilgisayar laboratuvarı törenle açıldı.

İleri teknoloji ürünü 60 bilgisayardan oluşan laboratuvarın açılışına AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun ve Erpiliç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Ericek, öğretim üyesi, idari personel ve öğrenci katıldı.

Laboratuarın açılışı öncesinde Mustafa Ericek'e katkılarından dolayı bir plaket veren AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, teknolojide yaşanan gelişmelerin hızına dikkat çekerek öğrencilerin yeni teknolojilerle eğitim görebilmesinin önemini hatırlattı. 60 bilgisayarın tek bir merkezi servis sağlayıcı üzerinden hizmet vereceğini belirten Prof. Dr. Coşkun, laboratuvarın sadece fakültenin değil üniversitenin bilgisayar laboratuvarı olarak çok önemli bir işlev yükleneceğini vurguladı. Mustafa Ericek de kendisi ve Erpiliç Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ericek adına aldığı plaketler için teşekkür ettiği konuşmasında, Erpiliç'in kurumsal olarak her zaman üniversitenin yanında olacağını ve desteklerini sunacağını belirtti.