Termodinamik beyaz eşya sektörüne giriyor

Termodinamik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran, beyaz eşya üretimine başlayacaklarını açıkladı. Kalite, ar-ge ve çevre bilincinin te

Termodinamik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran, beyaz eşya üretimine başlayacaklarını açıkladı. Kalite, ar-ge ve çevre bilincinin temel kavramları olduğunu belirten Güran, "İzmir'den çıkan ulusal bir marka olduk. Termodinamik olarak beyaz eşya üretimine de giriyoruz." dedi. Güran, ilk olarak önümüzdeki yıl klima üretimine başlayacaklarını söyledi.

Swissotel Grand Efes İzmir'de bayilarine iftar veren Termodinamik, başarılı olanları plaketle ödüllendirdi. Burada bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran, 2001 yılındaki ekonomik krizinde ısıtma sektörüne adım attıklarını ve dokuz yılda Ege Bölgesi'nde lider konuma geldiklerini anlattı. Bütün illerde yaygın bayi ağına ulaştıklarını, şon krizi de fırsata çevirerek tercih edilir bi marka olduklarını kaydeden Güran, hedeflerinin büyük oludğunu söyledi.

TÜBİTAK ile ortak çalışmalar yürüttüklerini de kaydeden Mehmet Güran, kurdukları robot hattıyla ayda 800 ile bin arasında üretim yaptıklarını aktardı. 2013 yılında yoğunlaşmalı kombilerin kullanılacağına dikkat çeken Güran, "Şu anda ürettiğimiz yoğunlaşmalı kombileri ihraç ediyoruz. Satışlarımız, bir önceki yıla göre büyüdü. Hızla gelişen bir şirketiz, ulusal bir markayız." şeklinde konuştu.