Aksaray Belediye Başkanı Palta'dan Yardım Açıklaması

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, ihtiyaç sahiplerine yardım ettiklerini ama bunu siyasete alet etmediklerini ifade ederek, "Yardımlarımız sivil araçlarla ihtiyaç sahibini rencide etmeden yapılıyor ve içinde evet kartları da kesinlikle yok

Aksaray Belediye Başkanı Palta'dan Yardım Açıklaması
Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, ihtiyaç sahiplerine yardım ettiklerini ama bunu siyasete alet etmediklerini ifade ederek, "Yardımlarımız sivil araçlarla ihtiyaç sahibini rencide etmeden yapılıyor ve içinde evet kartları da kesinlikle yok. Zaten bize böyle bir şey yakışmaz" dedi.
Basın mensuplarına iftar yemeği veren Belediye Başkanı Palta yardımlar konusunda açıklama yaptı. Muhalefet tarafından yardımlar konusunda ortaya bazı iddialar atıldığının hatırlatılması üzerine Başkan Palta, "Biz tabi ki ihtiyaç sahiplerine belediye olarak yardım yapıyoruz. Yaklaşık 3 bin paket, sivil plakalı zabıta ekipleri tarafından muhtar, cami imamları ve okul müdürleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılıyor. Bu paketlerin içinde ne evet kartı, ne de siyasi içerikli hiçbir şey yok ve olamaz. Böyle bir şeye bize yakışmaz ve inançlarımızda da yer almaz. İhtiyaç sahibinin siyasi partisi olmaz. Biz parti gözetmeden yardımları yapıyoruz" şeklinde konuştu.