Siirt'te üç taziye evinden ilkinin temeli atıldı

Siirt Belediyesi'nin kent merkezinde kuracağı üç taziye evinden ilkinin temeli atıldı. Afet Evler Keşkol Camii yanında inşasına başlanan taziye evi bi

Siirt Belediyesi'nin kent merkezinde kuracağı üç taziye evinden ilkinin temeli atıldı. Afet Evler Keşkol Camii yanında inşasına başlanan taziye evi bir ay içerisinde tamamlanacak.

Malzemelerini belediyenin, işçiliğini ise mahalle sakinlerinin karşılayacağı taziye evinin temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Selim Sadak, "Seçim çalışmalarım esnasında bu mahallenin üç tane isteği vardı. Alt yapı, yol ve bir taziye evi yapımı. Mahallenin alt yapı sorununun önemli ölçüde çözdük. Yollardaki çalışmalarımız devam ediyor. Şimdi de taziye evinin temelini atıyoruz. Borçlu bir belediye devir almamıza rağmen büyük bir hızla çalışmalarımızı sürdürüyor ve verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz." dedi

Mahalle Muhtarı Davut Çiftçi de taziye evinin büyük bir eksikliklerini gidereceğini belirterek, Belediye Başkanı Selim Sadak'a teşekkür etti.

Törende daha sonra 140 metrekare büyüklüğünde 300 kişi kapasiteli taziye evinin temeline ilk harç Belediye Başkanı Selim Sadak tarafından atıldı.