Şehit aileleri ve gaziler Kahramanmaraş Valiliği'nin iftarında buluştu

Kahramanmaraş'ta şehit aileleri ve gaziler, Vali Mehmet Niyazi Tanılır ve eşi Erzi Tanılır tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Davetli

Kahramanmaraş'ta şehit aileleri ve gaziler, Vali Mehmet Niyazi Tanılır ve eşi Erzi Tanılır tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Davetlilerle yakından ilgilenen Vali Tanılır, kapılarının şehit aileleri ve gazilere her zaman açık olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Valiliği'nin şehit aileleri ve gazilere yönelik olarak geleneksel olarak verdiği iftar daveti DSİ 20'inci Bölge Müdürlüğü Cumhuriyet Salonu'nda gerçekleşti. İftarda konuşan Vali Tanılır, şehit aileleri ve gazilerle bir arada bulunmanın kendilerine gurur verdiğini ifade etti. Şehitlerin haklarını ödemenin mümkün olmadığını, millet olarak onlar çok şey borçlu olunduğunu kaydeden Tanılır, gazilerin de çok kıymetli olduğunu vurguladı.

Davetlilere hitaben konuşan Tanılır, "Sizler devletimize, şehitlerimizin emanetisiniz. Bizler de her zaman hizmetinizdeyiz. Kapılarımız sizlere her zaman açıktır. Bunu her vesile ile sizlere söylemekte fayda görüyorum. İftarımıza icabet etmenizden dolayı da son derece memnunum." dedi. Tanılır, iftarın ardından, şehit aileleri ve gazilerin bulunduğu masalara tek tek giderek, sohbet etti.