Referandumdan önce okunacak kitaplar kampanyası

NT Mağazaları, 12 Eylül'de yapılacak referandum öncesi halkın bilinçli bir şekilde oylarını kullanması amacıyla bir kampanya başlattı. Kampanya kapsam

NT Mağazaları, 12 Eylül'de yapılacak referandum öncesi halkın bilinçli bir şekilde oylarını kullanması amacıyla bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında belirlenen kitaplar uygun fiyat avantajlarıyla okuyucuya sunulacak.

NT Mağazaları Genel Müdürü Şeref Zekai Kolak, Türkiye'nin kaderini değiştirecek nitelikte önem sahip olan referandum öncesinde mağaza olarak okuyucuların referandum sürecinde sağlıklı şekilde bilgilendirilmesi için belirlenen kitaplarda büyük bir indirim kampanyası başlattıklarını söyledi. Türkiye'nin 12 Eylül'de tarihi bir karar için sandık başına gideceğini vurgulayan Kolak, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin kaderini değiştirecek nitelikte önem sahip olan referanduma günler kala NT mağazaları olarak okuyucularımızın referandum sürecinde sağlıklı şekilde bilgilendirilmesi için büyük bir indirim kampanyası başlattık. Türkiye'nin gündemini oluşturan gazeteci ve yazarların kitaplarının içinde bulunduğu kampanya ile yazarların kitapları uygun fiyat avantajları ile NT Mağazaları'nda okuyucu ile buluşacak."

Türk demokrasi tarihi adına Türkiye'nin çok önemli bir süreci yaşayacağına dikkat çeken Kolak, "İnsanımızın ileride ahu vah etmemesi adına neye hayır neye evet dediğini bilmesi çok önemli. Hangi tercihte bulunursa bulunsun ama ülkenin geleceği adına önemli bir fırsatın bir takım siyasi mülahazalara kurban edilmemesi gerekir. Türkiye'nin geleceğinin karartılmaması için bilinçli tercihe katkıda bulunmak istedik." diye konuştu.

Kampanya kapsamında fiyatlarında büyük indirim oranları uygulanan kitaplar şöyle:

Sözde Askerler / Mümtaz'er Türköne

Darbe Peşinde Koşan Bir Nesil - 68 Kuşağı / Mümtaz'er Türköne

Puslu Demokrasi Ergenekon Güncesi / Mehmet Altan

Ergenekon'un Medya İle Dansı / Gültekin Avcı

Operasyon Ergenekon / Şamil Tayyar

Kıt'a Dur! / Şamil Tayyar

Pusu / Şamil Tayyar

Gölge İktidar / Şamil Tayyar

Evet! Hepimiz Birimiz Birimiz Hepimiz İçin / Rasim Ozan Kütahyalı