Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenler Çelikhan'da Toprağa Verildi

Çelikhan Malatya karayolu 9. kilometresinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 3 kişiden 2'si Çelikhan ilçesinde toprağa verildi.

Trafik Kazasında Hayatını Kaybedenler Çelikhan'da Toprağa Verildi
Yolcu minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin de yaraladığı kazada hayatını kaybedenler toprağa verildi. Battalgazi Yatılı İlköğretim Müdürü sürücü Abuzer Baştuğ (55) ve Sümer Lisesi'nde öğretmen olan Mehmet Hanifi Güler (55) Çelikhan ilçesinde, Malatya Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Tektaş (54) ise Malatya'da toprağa verildi.
Çelikhan Devlet Hastanesi morgundan alınan Abuzer Baştuğ, Mehmet Hanifi Güler ve Mehmet Tektaş'ın cenazeleri Cumhuriyet Meydanına getirildi. Burada yüzlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen cenaze namazı sonrasında Abuzer Baştuğ ve Mehmet Hanifi Güler Çelikhan mezarlığına, Mehmet Tektaş'ın cenazesi ise Malatya'ya defnedilmek üzere yola çıkarıldı.
Cenaze namazına Çelikhan Kaymakamı Murat Uz, Belediye Başkanı Mehmet Bora olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluş yetkilisi ile vatandaşlar katıldı.
Abuzer Baştuğ ve Mehmet Hanifi Güler Çelikhan mezarlığına defnedildi.