Karpaty Lviv Teknik Direktörü Oleg Kononov: Galatasaray, Türkiye'de ve Avrupa'da büyük hedefleri olan bir kulüp

UEFA Avrupa Ligi play – off turu ilk maçında, yarın Galatasaray'la karşılaşacak olan Ukrayna temsilcisi Karpaty Lviv'de teknik direktör Olig Kononov,

UEFA Avrupa Ligi play – off turu ilk maçında, yarın Galatasaray'la karşılaşacak olan Ukrayna temsilcisi Karpaty Lviv'de teknik direktör Olig Kononov, Galatasaray'ın Türkiye'de ve Avrupa'da büyük hedefleri olan bir kulpü olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Ali Sami Yen Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Belaruslu teknik adam Kononov, Galatasaray'ın sadece Türkiye ve Ukrayna'da değil; tüm dünyada tanın bir kulüp olduğunu belirtirken, "Yarın oynayacağımız maçla birbirimizi daha yakından tanıyacağız." dedi.

Yarınki maçta şanslarının ne olduğu sorulması üzerine Kononov, "Galatasaray Türkiye'de ve Avrupa'da büyük hedefleri olan bir kulüp. Bizim de kendi hedeflerimiz var. Seviyemiz belli. Galatasaray'a karşı oynayacağımız oyunun da yeterli bir seviyede olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Bu arada Ukrayna'da başlatılan şike soruşturmasında kulübün isminin geçmesiyle ilgili bir soruya da yanıt veren Kononov, "Şike soruşturması hiçbir şekilde etkilemedi bizi. Yetkili kişiler konuyla ilgili soruşturmaya devam ediyor. Biz kendi işimize bakıyoruz. Böyle konularla ilgilenmiyoruz. Bizim işimiz görevimizi yaparak futbol oynamak." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kononov, daha önce Türkiye'de teknik direktörlük yapmış olan ve şu anda da Ukrayna'da görevine devam eden Mircea Lucescu'dan sadece bu karşılaşmayla ilgili vermiş olduğu demeçlerden bilgi edindiğini sözlerine ekledi.

KARPATY LVİV, HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Karşılaşmanın oynanacağı Ali Sami Yen Stadı'nda son hazırklıklarını yapan Ukrayna temsilcisinin antrenmanı ilk 15 dakikası basına açık tutuldu.

Karpaty Lviv, bu sürede pas çalışması gerçekleştirdi.