Ego Genel Müdürü Ömer Ulu Pazarlar'da

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, Pazarlar ilçesini ziyaret etti.

Ego Genel Müdürü Ömer Ulu Pazarlar'da
EGO Genel Müdürü Ömer Ulu'yu Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ve Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir karşıladı.
Pazarlar Belediyesi tarafından organize edilen İftar yemeğine katılan EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, hemşerilerinin ilgisinden memnun olduğunu belirtti.
İftar yemeğinde Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, Belediye Meclis Üyeleri, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu, köy ve mahalle muhtarları katıldı.
İftar yemeğinde hemşerileriyle buluşan EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, "Ülkemiz insanının hiç kaybetmediği davranışlardan olan iftarlarımız sayesinde sizlerle buluşmaktan ve sizlerle tanışmaktan son derece memnunum. Artık Ankara'da bir eviniz var. Sizlerin sorunlarını çözmek için elimden geleni yapacağım. Böyle bir iftar programını hazırlayan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Torun'a teşekkür ederim" diye konuştu.
EGO Genel Müdürü Ömer Ulu'nun Pazarlar'a ziyaretleri ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Hemşerimiz olan EGO Genel Müdürü Ömer Ulu'nun ilçemizi ziyaretleri bizleri son derece memnun etti. Kendilerine teşekkür ederim" şeklinde konuştu.