Bso'nun Geleneksel İftar Yemeğine Yoğun Katılım

Balıkesir Sanayi Odası'nın (BSO) her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu sene de görkemli geçti

Bso'nun Geleneksel İftar Yemeğine Yoğun Katılım
Balıkesir Sanayi Odası'nın (BSO) her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu sene de görkemli geçti. BSO'nun 52 Evler Et Lokantası'ndaki iftar davetine Vali Yılmaz Arslan, milletvekilleri, iş, siyaset ve basın camiasından çok sayıda davetli katıldı.
BSO Başkanı Ahmet Kula ve BSO Meclis Başkanı ünlü işadamı A. Rona Yırcalı'nın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinin zengin mönüsünün vazgeçilmezi BSO'nun iftar yemeklerinin geleneksel tatlısı olan Güllaç oldu. Yırcalı ve Kula'nın yakından ilgilendiği davetliler açık havadaki yemekte Beşiktaş'ın Helsinki'yi 2-0 mağlup ettiği Avrupa maçını LCD ekrandan izlediler. Ezan ile birlikte oruçlarını açan davetliler BSO'nun bir araya getirdiği yemekte sohbet etme imkanı buldu. BSO'nun yemeğine, Vali Yılmaz Arslan, AK Parti genel başkan yardımcısı ve Balıkesir milletvekili Edip Uğur, milletvekilleri, Ayşe Akbaş, İsmail Özgün, Cemal Öztaylan, Ahmet Duran Bulut ve Ergün Aydoğan, BAÜ Rektörü Prof. Dr. Şerif Saylan, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, İGM Başkanı Mehmet Akif Okur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Yavuz, BTO Meclis Başkanı Erhan Ortaköylü, CHP İl Başkanı İrfan Barış, Merkez İlçe Başkanı Ömür Boyuer, MHP İl Başkanı Mehmet duran, Merkez İlçe Başkanı Bayram Çılgın, BSO üyeleri ile çok sayıda işadamı ve medya mensupları katıldı.

EMNİYETTEN KATKIYA TEŞEKKÜR
BSO'nun iftar yemeğinde Emniyet Müdürlüğü tarafından da küçük bir tören düzenlendi. 2 Ağustos 2010 tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek ile İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın katıldığı törenle resmi açılışı yapılan Paşaalanı Mahallesi'ndeki yeni ek hizmet binasının yapımı ve 15 adet araç alımında maddi katkı sağlayan Balıkesir'deki kamu kurum ve kuruluşları ile işadamlarına şilt takdim edildi. Ek hizmet binasının yapımında katkı sağlayan Balıkesir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme Derneği, Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Ticaret Borsası, Özdoğanlar İnşaat, Özarslan İnşaat-Sancar İnşaat Ortaklığı ve Burkay İnşaat Madencilik Enerji şirketine teşekkkür edildi. Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne yeni araç alımında katkı sağlayan A. Rona Yırcalı, Şen Madencilik (Erhan Ortaköylü), Turyağ Gıda Sanayi, Yavaşçalar Av ve Spor Malzemeleri, Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Kula Yağ ve Emek Yem, Milano Ağaç Kaplama, Yarış Kabin, Kula Yem Sanayi (Ahmet Kula), Tellioğlu Yem (Servet Tellioğlu), İşbir Sentetik Dokuma (Erdem Aydın), Sarıbekir Ambalaj, İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Mehmet Akif Okur, ve Akoto Otomotiv (Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yavuz) da birer şilt verilerek teşekkür edildi.