Fenerbahçe'nin yenileri önce sözleşmeyi, sonra formaları imzaladılar

Fenerbahçe'nin bu sezon transfer ettiği 5 yeni oyuncu önce kendilerini sarı - lacivertli retnklere bağlayan sözleşmeyi, sonra da Fenerium Mağazası'na

Fenerbahçe'nin bu sezon transfer ettiği 5 yeni oyuncu önce kendilerini sarı - lacivertli retnklere bağlayan sözleşmeyi, sonra da Fenerium Mağazası'na geçerek taraftarlar için formaları imzaladılar.

Fenerbahçe'nin Profesyonel Futbol Takımı kadrosuna bu sezon dahil olan İlhan Eker, Miroslav Stoch, Mamadou Niang, Issiar Dia ve Caner Erkin için Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman'ın da katıldığı bir imza töreni düzenlendi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Toplantı Odası'nda yapılan imza töreninin ardından ise oyuncular toplu fotoğraf çekimi, Fenercell ve Fenerbahçe Kartları'nı da aldılar. İmza töreni sonrası oyuncular Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Maraton tribünü girişinde bulunan Fenerium'da taraftarla buluştu.

Bir süre mağazada taraftarların satın aldığı lisanslı ürünleri imzalayan ve birlikte resim çektiren oyuncular daha sonra Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapılacak antrenman için stadyumdan ayrıldı.