AK Parti MKYK Üyesi Demir: 12 Eylül'de bu kez millet darbe yapacak

AK Parti MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 12 Eylül günü yapılacak anayasa değişikliği referandumu ile bu kez darbeyi milletin yap

AK Parti MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 12 Eylül günü yapılacak anayasa değişikliği referandumu ile bu kez darbeyi milletin yapacağını söyledi. Türk halkının darbe anayasasını değiştireceğine inandığını ifade eden Demir, "Bu kez milletin darbesi olacak, millet ne derse o olur." dedi.

Referandumu anlatmak amacıyla ilçe gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Terme'nin Kocaman ve Hüseyinmescit beldelerinde vatandaşlarla buluştu. Kocaman Belediye Başkanı Sezai Uzun'un da katıldığı toplantıda Demir, iftarını vatandaşlarla birlikte açtı. İftarın ardından belde halkına seslenen Cemal Yılmaz Demir, 12 Eylül'de milletin darbe yapacağını kaydetti.

Muhalefetin 'İstemezük' modunda olduğunu vurgulayan Demir, "12 Eylül'de halkımız muhalefet partilerine olan tepkilerini 'evet' oylarıyla gösterecek. Muhalefet liderleri bu ülkenin hayrına olan hiç bir şeyi istemiyor. 2B dedik, Anayasa Mahkemesi'ne götürdüler. Şimdi 'biz çözeceğiz' diyorlar. Milletvekilliği dokunulmazlığı kalksın diyenler Ergenekon sanıklarına dokunulmazlık istiyor. Tam Gün Yasası çıkardık, iptal ettirdiler. Bu nasıl bir anlayış, anlamak mümkün değil." diye konuştu.

Hüseyinmescit beldesinde de vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti MKYK Üyesi, referandumda yüzde 65 'evet' oyu beklediklerini söyledi. Belde Belediye Başkanı Hüseyin Alemdar da, beldenin su ve yol gibi bir çok sorununun çözüme kavuşmasında destek veren Milletvekili Demir'e teşekkür etti.