Shop&Miles Sailing Cup'ın Göcek etabı 28-29 Ağustos'ta...

Ege'nin yeni incisi Göcek, Shop&Miles Göcek Cup ile birlikte hareketli ve eğlenceli bir hafta sonuna hazırlanıyor.

Ülkemizde yelken spor

Ege'nin yeni incisi Göcek, Shop&Miles Göcek Cup ile birlikte hareketli ve eğlenceli bir hafta sonuna hazırlanıyor.

Ülkemizde yelken sporunun gelişimine destek sağlayan ve büyük bir ilgi ile takip edilen Shop&Miles Sailing Cup kapsamında gerçekleştirilen Shop&Miles Bosphorus ve Shop&Miles Turgutreis Cup'a, bu yıl Shop&Miles Göcek Cup etabı ekleniyor.

Bu yıl ilk kez Shop&Miles Sailing Cup'ın üçüncü etabı olarak yelken dünyasının yeni gözdesi Göcek'te düzenlenecek olan Shop&Miles Göcek Cup, Port Göcek'in ev sahipliğinde 28-29 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Türk yelken camiasına her yıl yeni bir soluk ve heyecan katan Shop&Miles Sailing Cup, dünya standartlarında bir yelken yarışı olma yolunda hızla ilerliyor.

SHOP&MİLES SAİLİNG CUP'IN YENİ ETABI

Shop&Miles Göcek Cup Yelken Yarışları'nın heyecanını artırıyor. 28 - 29 Ağustos tarihlerinde bir ilke imza atacak olan Shop&Miles Göcek Cup, yepyeni heyecanlara sahne olacak. 28 Ağustos Cumartesi günü start alacak yarışlar, Pazar günü devam eden yarışların ardından gerçekleşecek ödül töreni ile sona erecek.

Bu yıl ilk defa gerçekleşecek olan Shop&Miles Göcek Cup, Shop&Miles Sailing Cup'ın son etabı olmasından dolayı bütün dikkatleri üzerine topluyor. Saint Tropez'de ülkemizi gururla temsil edecek olan 3. takımın belli olacağı Shop&Miles Göcek Cup, zafere giden yolda son şans olması ile de yarış heyecanını ikiye katlıyor.

Shop&Miles Sailing Cup adı altında düzenlenen Shop&Miles Bosphorus Cup, Shop&Miles Turgutreis Cup ve Shop&Miles Göcek Cup yarışlarında en yüksek puanı alan 3 takım'ın tüm yarışçıları, Shop&Miles ve THY'nın desteği ile 26 Eylül – 3 Ekim tarihleri arasında dünyanın en ünlü yelkencilerinin yarıştığı "Les Voiles de Saint-Tropez"de ülkemizi gururla temsil etmeye hak kazanacak ve Türk Hava Yolları'ndan gidiş-dönüş Avrupa biletine sahip olacak.