HÜRSİAD'dan, Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz'a ziyaret

Hür Sanayici ve İşadamları Deneği (HÜRSİAD) yönetimi, Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz'a, 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Türki

Hür Sanayici ve İşadamları Deneği (HÜRSİAD) yönetimi, Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz'a, 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) Başkan Yardımcısı ve Güneydoğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GÜNSİAF) Başkanı Cahit Erbalcı, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Taşdemir ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Oğuz, şehirdeki asayiş olaylarının düşüşünde sivil toplum kuruluşlarının eğitici faaliyetlerinin büyük rol oynadığını ifade etti. Oğuz, "Gaziantep'te asayiş olayları sivil toplum kuruluşlarının da yapmış olduğu eğitici faaliyetler ve oluşturdukları istihdamla daha da azalacak. İlimiz için elimizden gelen her şeyin en güzelini yapmaya çalışacağız." dedi.

HÜRSİAD Başkanı Mehmet Taşdemir ise dernek olarak emniyet teşkilatının yanında olmaya devam edeceklerini kaydetti. Konuşmaların ardından HÜRSİAD Başkanı Mehmet Taşdemir, Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz'a bakır el işlemeli şekerlik hediye etti.