Döşemealtı'nda buluşma noktası iftar çadırı

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde belediyenin kurduğu çadırda her gün 500 kişiye iftar veriliyor.

Döşemealtı Belediyesi'nin geleneksel hale

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde belediyenin kurduğu çadırda her gün 500 kişiye iftar veriliyor.

Döşemealtı Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Ramazan etkinlikleri, ilçe sakinlerinin Ramazan'ı birlikte geçirmesine imkan tanıyor. Döşemealtı sakinleri, belediyenin Yeniköy Mahallesi'ndeki Eski Sanayi alanında oluşturduğu çadırda birlikte iftar yapıyor. İftar çadırından her gün 500 kişi yararlanıyor. Döşemealtı Belediyesi, vatandaşları iftar çadırına servis otobüsleri ile taşıyor.

Döşemealtı Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri, vatandaşların yanı sıra çocuklar tarafından da ilgiyle izleniyor. Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan palyaço, sihirbaz gösterileri vatandaşları eğlendiriyor. Etkinlikler kapsamında kurulan lunapark ise Ramazan ayı boyunca hizmete açık olacak.

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Ramazan ayının birlik ve beraberliği daha da perçinlediğini söyledi. İlçede kurdukları iftar çadırının Ramazan'a ayrı bir renk ve anlam kattığını ifade eden Tursun, "Hep birlikte orucumuzu açma imkanı buluyoruz. İftar çadırımızda vatandaşlarımız her gün sıcak yemek bulacaklardır. Huzurlu ve rahat bir Ramazan geçirmemiz için tüm ekiplerimiz görevlerini titizlikle yerine getirmektedir." dedi.