Milletvekili Gülyurt, esnafla referandum sohbeti yaptı

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Erzurum'da ziyaret ettiği esnafların hem sorunlarını dinledi hem de referanduma neden evet d

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Erzurum'da ziyaret ettiği esnafların hem sorunlarını dinledi hem de referanduma neden evet dediklerini anlattı.

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt, Aziziye'de esnaf gezisi düzenledi. Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle belediye meclis üyelerinin katıldığı esnaf gezisinde Prof. Dr. Gülyurt, halkın yoğun ilgi ve gösterisiyle karşılandı.

Dadaşkent'te esnafları ziyaret eden Gülyurt, hem merkezi hükümetten beklentileri dinledi hem de referandum sürecinde nabız yokladı. Erzurum'a yapılan yatırımları da vatandaşlara anlatan Prof. Dr. Gülyurt, Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının AK Parti iktidarı döneminde Erzurum'a yapıldığını söyledi. 12 Eylül'de milletin kendi iradesini hakim kılacağının altını çizen Prof. Dr. Gülyurt, "Darbeler, ülkemize başta ekonomik olmak üzere, her açıdan büyük kayıplar verdirmiştir. Millet iradesinin hakim kılınması ve milletin kendi kararını vererek sivil bir anayasaya geçilmiş olacaktır. Özgürleşme, demokratikleşme ve sivilleşme adına 12 Eylül referandumu, büyük önem arzetmektedir. Milletimizin kendi iradesini hakim kılma adına parti ayrımı gözetmeksizin bu referanduma 'evet'diyeceğine yürekten inanıyorum." dedi.

Ramazan ayının ilk gününde Abdulhamit Han Mahallesi'nde yaşayan üç çocuklu Meryem Karaoğlu'na, ikinci gününde 200 Evler Mahallesi'nde yaşayan 5 çocuklu İbrahim Köse adlı inşaat işçisine konuk olan Başkan Cengiz ve AK Partililer, dün de Bilali Habeş Mahallesi'nde yaşayan iki çocuklu Fatma Varol isimli kadının evine AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Muzaffer Gülyurt ile birlikte konuk oldular.

İftar sonrası Varol ailesi ile bir süre sohbet eden Gülyurt ve beraberindekiler, daha sora evden ayrıldılar. Eşini yıllar önce kaybeden ve görme engelli kızıyla aynı evi paylaşan Varol, Milletvekili Gülyurt ile Başkan Cengiz ve beraberindekilerin evlerine konuk olmasının kendisini heyecanlandırdığını belirterek teşekkür etti.

Ziyaret edilen evlere ilçe kadın kolları yönetimi tarafından hazırlanan yemekler ve belediyenin gıda paketiyle birlikte gidiliyor.