Ticari taksi motorize yunus ekibine çarptı: 1 polis yaralandı

Şişli'de devriye görevi yapan motorize yunus ekibine ticari taksi çarptı. Kazada, Yunus Timleri'nde görevli bir polis memuru yaralandı. Yaralı polis,

Şişli'de devriye görevi yapan motorize yunus ekibine ticari taksi çarptı. Kazada, Yunus Timleri'nde görevli bir polis memuru yaralandı. Yaralı polis, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekibine çarpan taksinin sürücüsü gözaltına alındı.

Kaza, Dolapdere Caddesi ile Yedikuyular Caddesi'nin kesiştiği kavşakta saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Erdem Onar'ın (32) kullandığı 34 TCC 75 plakalı ticari taksi, Taksim yönüne seyrederken aynı yöne giden motorize Yunus Timleri'nin bulunduğu motorsiklete çaptı. Kaza sırasında taksi ile motorsiklet arasına bacağı sıkışan ve daha sonra yere savrulan polis memuru Halil İbrahim Demir (29) yaralandı. Kazayı gören diğer polis ekipleri, durumu hemen sağlık ekibine bildirdi. Arkadaşlarının kaza geçirdiğini öğrenen çok sayıda polis ekibi olay yerine geldi. Yaralı polise ilk olarak arkadaşları müdahale etti. Halil İbrahim Demir, daha sonra ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayı yara almadan atlatan ticari taksi sürücüsü Erdem Onar, olayın şokuyla gözyaşlarını tutamadı. Gözaltına alınan taksi sürücüsünün ceza puanı limitini doldurması nedeniyle 3 ay önce ehliyetine el konulduğu belirlendi. Tedavisi süren polis memuru Demir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.