Filosunu 5 yeni araçla genişletti, araç parkındaki TIR sayısı 30'a ulaştı

Antalya bölgesinin en büyük mermer üreticilerinden Adalya Mermer, ürünlerini ihraç ettiği 30 ülkeye Scania ve Krone araçlarıyla ulaştıracak. Ürünlerin

Antalya bölgesinin en büyük mermer üreticilerinden Adalya Mermer, ürünlerini ihraç ettiği 30 ülkeye Scania ve Krone araçlarıyla ulaştıracak. Ürünlerinin nakliyesini kendi bünyesindeki araç parklı ile gerçekleştiren şirket, filosunu 10 Krone alüminyum kapalı platform treyler ve 5 Scania G-serisi ekleyerek genişletti. Böylece filodaki araç sayısı 30'a çıkmış oldu.

Doğuş Otomotiv Antalya Yetkili Satıcı ve Servisi Başaran Otomotiv, Adalya Mermer'e sattığı araçları, şirketin Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislerinde teslim etti. Doğuş Otomotiv Krone Satış Müdürü Mert Benli, 2010 yılı başından bu yana 279 adetlik satış gerçekleştirdiklerini belirterek, Krone'un 7 yıldır ithal treyler pazarında 1. sırada olduğunu kaydetti.

Adalya Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Osman Gülmez, Antalya'dan 30'dan fazla ülkeye ihracat yaptıklarını belirterek, "Filomuzda yer alan Scania araçlar sayesinde geniş bir coğrafyaya ulaşmaktayız." dedi. Büyüme hedeflerinin gerçekleşmesi için gerekli olan donanımlar arasında Scania araçlarının ilk sırada yer aldığını ifade eden Gülmez, şöyle konuştu: "Doğuş Otomotiv ile bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalar sonucunda filomuza Krone treyleri de ekledik. Gerek satış sırasında bize sundukları avantajlar, gerekse satış sonrası servis hizmetinde gösterdikleri üstün performans, bizi markaya bağımlı hale getirdi."

Adalya Mermer, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde iki, Finike ve Korkuteli'nde de birer olmak üzere 4 fabrikası bulunuyor. Şirket, Finike'de Limestone, Korkuteli'nde Cappuccino, Elmalı'da Sofia ve Burdur'da yeni açtığı Adonis ocağında ürettiği mermerleri 30'dan fazla ülkeye ihraç ediyor.