Sağlık Bakanı Recep Akdağ Şehit Uzman Çavuş Tamer Özdemir'in Ailesini Ziyaret Etti

Mardin'in Nusaybin ilçesinde yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tamer Özdemir'in kayın validesi Gülsen Çelik, kendilerine başsağlığı ziyaretinde bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan akan kanın durdurulmasını istedi

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Şehit Uzman Çavuş Tamer Özdemir'in Ailesini Ziyaret Etti
Mardin'in Nusaybin ilçesinde yola döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tamer Özdemir'in kayın validesi Gülsen Çelik, kendilerine başsağlığı ziyaretinde bulunan Sağlık Bakanı Recep Akdağ'dan akan kanın durdurulmasını istedi.
İncelemelerde bulunmak üzere Kars'a gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, beraberinde Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve kurum amirleriyle birlikte geçtiğimiz günlerde Mardin'de mayın patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Tamer Özdemir'in yakınlarını ziyaret ederek başsağlığında bulundu.
Hafızpaşa Mahallesi'nde bulunan şehit uzman çavuş Tamer Özdemir'in baba ocağına gelen Bakan Akdağ, şehidin yakınlarıyla bir süre konuşarak başsağlığı diledi.
Bakan Recep Akdağ'ın başsağlığı için geldiğini öğrenen şehit uzman çavuş Tamer Özdemir'in kayınvalidesi Gülsen Çelik, Akdağ'ın yanına gelerek akan kanın bir an evvel durdurulmasını istedi.
Bakan Akdağ'ın elinden tutan Gülsen Çelik, üç beş tane çapulcuya boyun eğilmemesi gerektiğini söyledi.
Şehit Uzman çavuş Tamer Özdemir'in kayınvalidesi Gülsen Çelik, "Ben bir bayan olarak dalgalanan Türk bayrağına kurban olurum. Askerlerimizin şehitlerimizin kanı ne zaman bitecek, bitmediğine göre neden yerde kalıyor bakanım? Ben size kurban olayım ama böyle gayret olmaz ki küçük yavru kaldı? Yüreğim patlıyor şu anda kan kusuyorum biliyor musunuz" diye feryat etti.
Acılı kayın valide Gülsen Çelik, "Ben büyüklerimize sesleniyorum. Bizim içimizde casus var. Elinizi öperim ben sakın beni aykırı görmeyin. Ben vatan haini değilim, ben şu yazmam ile onun her şeyine hizmet eden Türk ailesiyim. Bizim kanımız yerde kalmasın ama nice aileler ağlamasınlar yüreği yanmasın, akan kan yerde kalmasın diyorlar kalıyor. Burada unutuluyoruz ve bitiyor. Peki bir üst düzeyin çocuğu şehit olsa ne yaparlardı Türkiye'yi bırakın dünyaya atom bombası atarlardı. Bizi gözardı etmeyin,
sesimizi duyurun o kafirlere fırsat veremeyin" diye konuştu.

"TÜRKİYE İKİ ÇAPULCUYA SATILIYOR"
Çelik, Türkiye'nin iki çapulcuya satıldığını iddia etti. Yüreğinin yandığını belirten Gülsen Çelik, "Bu Yunan-Türk savaşı değil, iki tane çapulcuya Türkiye'miz satılıyor. Biz Türkiye'de böyle her şeye göz yumuyoruz. Güney Doğu karış karış satıldı. Mümkünse bütün rütbelilere duyurun benim sesimi daha kan akmasın, çocuğum diyor ki 'anne anne biliyor musun babam şehit oldu.' Ama ben kan kusuyorum onun geleceği ne olacak? Bütün böyle askerler ölür ise bu vatan nasıl korunacak? Ben bu vatana nasıl sağ olsun
diyeyim" diyerek isyan etti.
Daha sonra Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın yanından ayrılan acılı kayın valide, akrabalarının yardımıyla eve gitti. Bakan Recep Akdağ, şehit yakınlarına tekrar başsağlığı dileyerek bölgeden ayrılırken Öğretmen Evi'ndeki sivil toplum kuruluşlarının toplantısına katıldı.