Land Rover'ın 2011 için bir de sürprizi var!

Land Rover, Freelander 2'nin makyajlı versiyonunun fotoğraflarını yayınladı.

Land Rover'ın 2011 için bir de sürprizi var!
Göze çarpan büyük değişikliklerin olmadığı araçta en büyük sürpriz ise, Land Rover tarihinin ilk iki çeker modelinin makyajla beraber satışa çıkması oldu.

Makyajlı Freelander’ın ön tamponu yeniden tasarlanırken, farlar ve ön ızgarada da ufak değişiklikler yapıldı. 18 ve 19 inçlik yeni jantlara kavuşan Freelander’ın iç mekanında da ufak değişiklikler göze çarpıyor. Yenilenmiş orta konsolun yanı sıra koltukların dizaynında da küçük değişiklikler yapılmış. Ayrıca Premium Pack opsiyonu ile 6 yöne hareket edebilen elektrikli koltuklar satın alınabiliyor.

2.2 litrelik dört silindirli dizel motoru da elden geçirilen Freelander, bu motor ile iki güç seçeneği sunuyor. İlki 150 hp güç üretirken, değişken geometrili turbo kullanan diğer seçenek 190 hp güç üretiyor. 190 hp’lik seçenek 0-100 km/s hızlanmasını 8.7 saniyede tamamlıyor ve 190 km/s maksimum hıza ulaşabiliyor.

2 çeker versiyon Freelander, 150 hp’lik motor ile sunulacak ve şimdiye kadar üretilmiş en ekonomik Land Rover ünvanını alacak. Bu versiyonun kombine yakıt tüketiminin 100 km’de 6 litre olduğu açıklandı.

Milliyet