Kaymakam Balcı, başarılı öğrencileri dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Kaymakamı Ozan Balcı, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda 6. ve 7. sınıflardan 450'nin üzerinde puan alan ve 8. sınıflardan

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi Kaymakamı Ozan Balcı, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda 6. ve 7. sınıflardan 450'nin üzerinde puan alan ve 8. sınıflardan fen lisesini kazanan öğrencileri ödüllendirdi. Kaymakam Balcı, 6. ve 7. sınıfta okuyan başarılı öğrencilere, başarı belgesi ve kitap, fen lisesini kazanan öğrencilere de plaket, başarı belgesi ve kitap verdi. Özel Gül-Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu öğrencilerinden Merve Türkdeniz, Müslim Bezirgân Hayriye Yüksel ve Seda Gökdağan'a dizüstü bilgisayar hediye edildi.

Birecik Kaymakamı Ozan Balcı, öğrencilerden yaz tatilinde kitap bol bol kitap okumalarını en az bir sportif faaliyetle ilgilenmelerini ve bir müzik aletini çalmayı öğrenmelerini istedi. Kaymakam Balcı, başarılı öğrencilere 2 ya da 3 yabancı dil öğrenmeleri tavsiyesinde de bulundu.

Balcı daha sonra öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Özel Gül-Aydın Koleji Okul Müdürü Muzaffer Güler "Birecik 1. 2. ve 3.cüsü olan öğrencilerin okulumuzdan çıkması ve Birecik Fen Lisesi'ni kazanan 20 öğrenciden 16 sının okulumuzun öğrencileri olması bizi son derece memnun etti. Bu başarıda emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarımı velilerimizi ve özellikle öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin bu başarısının lise ve üniversite hayatlarında da devam etmesini diliyorum". dedi.