Önceki vali söz verdi, yeni vali yerine getirdi

Burdur'un eski Valisi İbrahim Özçimen'in, Çeltikçi ilçesinde yaşayan Zeynep Altınsoy'a verdiği bilgisayar sözünü, yeni Vali Süleyman Tapsız yerine get

Burdur'un eski Valisi İbrahim Özçimen'in, Çeltikçi ilçesinde yaşayan Zeynep Altınsoy'a verdiği bilgisayar sözünü, yeni Vali Süleyman Tapsız yerine getirdi.

Vali Süleyman Tapsız, Burdur'un yüzölçümü bakımından en küçük ilçesi Çeltikçi'yi ziyaret etti. Kaymakam İhsan Selim Baydaş ve kaymakamlık çalışanları tarafından karşılanan Tapsız, ilçe ile ilgili bilgi aldı.

Projelerini de anlatan Baydaş, ilçenin asayiş yönünden çok huzurlu olduğunu aktardı. Vali Tapsız, kaymakamlık ziyaretinin sonunda, yaklaşık 5 ay önce yıkılmak üzere olan evlerinin yerine yenisi yapılan ve yaklaşık 3 ay önce evlerini ziyarete gelen protokol üyelerinden bilgisayar talep eden Zeynep Altınsoy'un bu isteği de yerine getirildi.

Vali Tapsız, devlette devamlılığın esas olduğunu belirterek, "Benden önce Burdur'da görev yapan Vali İbrahim Özçimen'in kızımıza bir bilgisayar sözü olmuş. Devlette devamlılık esastır. Bu isteğini bugün yerine getirdik. Kızımız SBS'den 464 puan alan başarılı bir öğrenci. Umarım başarıları artarak devam eder." dedi.