Ödemiş'te 4 İftar Çadırı İle Belediyenin Ahrandı Aile Gazinosu, İftar İçin Hizmette

Ödemiş Belediyesi, yarın başlayacak Ramazan ayında oruç tutacaklar için kentin 4 ayrı bölgesinde iftar ve sahur çadırı kuruyor

Ödemiş'te 4 İftar Çadırı İle Belediyenin Ahrandı Aile Gazinosu, İftar İçin Hizmette
Ödemiş Belediyesi, yarın başlayacak Ramazan ayında oruç tutacaklar için kentin 4 ayrı bölgesinde iftar ve sahur çadırı kuruyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre hayırsever vatandaşların katkılarıyla düzenlenen çadırlarda, ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar ve sahur yemeği verilecek. Belediye Ahrandı Aile Gazinosu da iftar yemekleri için yemek çıkaracak. Yapılan açıklamada Üç Eylül Tayyare Parkı içi, Zafer Mahallesi Tekstil mevki, Tekelli Düğün Salonu Bahçesi ve Cumhuriyet Mahallesi Köşebaşı Cami yanında kurulan çadırlarda iftar yemeği, Üç Eylül Tayyare Parkı içinde ise hem iftar hem de sahur yemeği verileceği belirtildi. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, Ramazan ayı süresince günde 2 bin 500 kişiye yemek verilmesinin hedeflendiği belirterek, "Düzenlediğimiz iftar çadırlarında maddi durumu iyi olan ile yoksul vatandaşlarımızı biraraya getiriyoruz" dedi. Geçen Ramazan'da 75 bin liralık harcama yapıldığını kaydeden Keskin, bu harcamaların tümünün Ödemişli hayırseverler tarafından sağlanmasının, Ödemişli vatandaşların paylaşımcı, dayanışmacı ve hayırsever yapısını bir kez daha ortaya çıkardığını dile getirdi.

AHRANDI HİZMETTE
Öte yandan Ödemiş Belediyesi Ahrandı Aile Restoran Ramazan ayında iftar yemeği için hizmet vereceği bildirildi. Yapılan açıklamada, "Ödemiş Belediyesi Ahrandı Aile Restoran geçtiğimiz yıllarda ramazan ayı boyunca sadece toplu olarak düzenlenen iftar yemekleri için hizmet vermekteydi. Bu yıl yeni bir uygulama ile ramazan ayı boyunca hem toplu olarak düzenlenen iftar yemeklerine hem de bireysel olarak vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Her gün belirlenen özel bir menüyle hizmet verecek olan Ahrandı Aile Restoranındaki iftar yemeğinde, iftar tabağı ve ardından 5 farklı yemek olan menü sadece 15 TL.'dir" denildi.