Marmaris Ticaret Odası'dan İnternet Reklamcılığı Eğitimi

Marmaris Ticaret Odası Ant Eğitim İşbirliği İle Ücretsiz Google Adwords İnternet Reklamcılığı Eğitimi düzenliyor.

Marmaris Ticaret Odası'dan İnternet Reklamcılığı Eğitimi
Marmaris Ticaret Odası ve Google Adwords yetkili eğitim merkezi ANT Eğitim işbirliği ile KOBİ'lere yönelik ücretsiz Google Adwords internet reklamcılığı eğitimi verilecek.
MTO yetkilileri eğitimin amacının; "İnternet Reklamcılığı eğitimleri ürünlerin, hizmetlerin satış ve pazarlanması konusunda avantajlı imkânlar yaratılmasını sağlamak, Bu eğitimimizin amacı da Marmaris'teki işletmelerimizin, ticari bağlantılar oluştururken yeni dönem teknolojileri ve araçları daha verimli kullanmalarını teşvik etmek" olarak açıkladılar.
Eğitim sonrasında ANT Eğitim Merkezi tarafından katılımcılara ücretsiz 100 TL. değerinde bir promosyon kodu verilecek. Bu kod ile katılımcılar, internette reklam verirken ihtiyaç duyacakları hesapları ücretsiz olarak açabilecekler.Katılımcılar, eğitim uygulamalarını birebir yapabilmeleri için beraberlerinde notebook getirmeleri önerilmekte . MTO yetkilileri eğitimin içeriğini şu şekilde açıkladırlar; "İnternet ve Online Reklamcılık, Arama Reklamlarının Önemi,Neden Google Adwords, Kullanılabilecek Reklam Çeşitleri, Adwords Hesap İşlemleri, Hesap Oluşturma, Hesap Yönetimi, Kampanya Oluşturma, Gelişmiş Kampanya Ayarları
Reklam Hedeflemesi, Fatura İşlemleri Ve Maliyet Kontrolü, Kampanya Yönetimi
Kampanyanın Amacı Ve Başarı Kriterleri, Kelime Hedefli Kampanyalar,İçerik Hedefli Kampanyalar, Reklam Görünürlüğü Ve Sorun Giderme, Reklam Performansını İzlemek, Kampanya Optimizasyonu, Google Adwords Rapor Merkezi, Google Yardımcı Araçları, Adwords Editor, Google Analytics, Örnek Kampanyalar Ve Başarı Hikâyeleri"