Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın'dan Kayso'ya Ziyaret

Kayseri Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, İl Emniyet Müdürü Aydın'ın camiada çok tecrübeli bir isim olmakla beraber Kayseri'ye yabancı olmamasından dolayı işini daha kolay yapacağını söyledi. Kayseri'nin sanayi ve ticareti ile güzel ve huzurlu bir kent olduğunu ifade eden Başkan Boydak, "Kayserimizde güzel bir ahenk içerisinde çalışmalar devam ediyor. Bu süreç içerisinde emniyet teşkilatımızın ihtiyaçları tabi ki artıyor. Öncelikle devletimizden gelen imkanların biraz daha genişlemesi lazım. Hemşerileri olarak bizlere düşen görevleri de memnuniyetle yapmamız gerekir. Önümüzdeki dönemde yapılacak bu tür çalışmalara Kayseri Sanayi Odası olarak açık desteklerimizi ifade ediyoruz. Geçmişte de bu tür desteklerimiz oldu. Yeter ki bu işler Kayserimize hizmet adına yapılsın. Biz bunların hepsinde varız" dedi.
Kayseri Sanayi Odası'na iadeyi ziyarette bulunduğunu açıklayan Kayseri Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, bu vesile ile Kayseri'nin asayiş ve güvenlik sorunlarını da görüşme imkanı bulduklarını söyledi.
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kayseri'de de 2009 yılı Temmuz ayından itibaren belediye hudutlarının polis sorumluluk alanlarına geçtiğini ifade eden Emniyet Müdürü Aydın, "Bu nedenle Kayseri'nin polis sorumluluk alanları çok genişledi. Geçmişte jandarmanın hizmet verdiği yerlerde artık polis görev yapıyor. Bu genişleme ile birlikte polis sayısı, araç-gereç sayısı aynı oranda artmadı. Bu nedenle bir takım ihtiyaçlarımız doğdu. Bunlardan bir kısmı hükümet tarafından karşılanacak. Bir kısmını da Kayserili işadamlarının karşılayacağından eminim. Çünkü bu geçmişte de böyle olmuş. Ben şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.