CHP'li Başkan Çöğür: Ülke menfaatleri parti politikasının önünde gelir, 'evet' diyeceğim

Konya'nın Doğanhisar ilçesine bağlı Konakkale Belde Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Mehmet Çöğür, ülke menfaatlerinin parti politikalarının önünde geldi

Konya'nın Doğanhisar ilçesine bağlı Konakkale Belde Belediyesi'nin CHP'li Başkanı Mehmet Çöğür, ülke menfaatlerinin parti politikalarının önünde geldiğini belirterek, referandumda 'evet' diyeceğini açıkladı. CHP'li Başkan, "Halkım bana 'evet' demek için baskı yapıyor" dedi.

Konya'nın Doğanhisar ilçesine bağlı Konakkale Belde Belediyesinin CHP'li Başkanı Mehmet Çöğür, referandumda 'evet' diyeceğini söyledi. Belediye başkanlarının, seçmenlerin tercihiyle seçildiğini anımsatan Başkan Mehmet Çöğür, "Ülke ve beldemizin menfaatleri parti menfaatlerinin önündedir. Ülkemizin kaosa sürüklenmemesi için anayasa değişikliği referandumunda, 'evet' oyu kullanacağım. Ben seçimle geldim. 1982 Anayasası dayatma bir anayasa. Çocuklarımızın bizim yaşadıklarımızı yaşamaması ve daha özgürlükçü bir ülke için kesinlikle oyum 'evet' olacak." diye konuştu.

"GEREKİRSE İSTİFA EDERİM"

Belde halkının kendisine 'evet' oyu kullanması yönünde baskı yaptığını aktaran Çöğür, "Benim hayır demem yanlış olur. Seçmenler beni bu koltuğa oturttu. Herkes kendi kararını vermekte özgürdür. Parti yönetiminden kimse beni aramadı. Gerekli görürsem partiden istifa ederim. Siyasete bağımsız olarak da devam ederim." diye konuştu.