Bursaspor Bayrağı Boğazda İkinci Kez Sallandı

Bursaspor'un köklü taraftar gruplarından 'Grup Çeynç' şampiyonluğu boğazda kutladı. Bayrak ve formalarla teknek gezintisi yapan taraftarlar şampiyonluk sevincini tekrar yaşadı.

Bursaspor Bayrağı Boğazda İkinci Kez Sallandı
Bursa ve İstanbul'da yaşayan Grup Çeynç üyeleri Kabataş İskelesi'nde bir araya geldi. Tekne gezintisi yapan yeşil-beyazlı taraftarlar tezahüratları ile boğazı inletti. Kutlamalar akşam yemeği ile devam etti. Aileleri ile Bursaspor şarkıları söyleyen taraftarlardan bazıları yaktıkları maytaplar ile geceye renk kattı.
Grup Çeynç İstanbul Şubesi Başkanı Alpaslan Keser, boğazda Bursaspor bayrağını tekrar dalgalandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade ederek, "İstanbullular artık Bursaspor bayrağına alışsınlar çünkü görünen o ki Ertuğrul Sağlam ve öğrencilerinin başarıları sayesinde yeşil-beyazlı bayrağımız artık ülkemizin her yerinde olduğu gibi İstanbul'da da çok dalgalanacak. Yeni sezonda ve Şampiyonlar Ligi'nde tüm yönetim kurulumuz, futbolcularımız ve değerli hocamız Ertuğrul Sağlam'a başarılar dileriz" dedi.
Gecenin geç saatlerine kadar eğlenen grup üyeleri boğazın keyfini çıkararak Bursaspor tezahüratları ve şarkıları ile şampiyonluk keyfini bir kez daha yaşadılar.