Kunduz Yayla Şenlikleri Sona Erdi

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen 13. Kunduz Yaylası Şenlikleri sona erdi.

Göl Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Kunduz Yayla Şenlikleri, coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Şenliklere, Vezirköprü Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Yaşar Boyraz, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Mustafa Saatci, Narlısaray Belediye Başkanı Ali İhsan Üzer, İlçe Jandarma Bölük Komutanı İlker Emirze ve vatandaşlar katıldı. Festivalde konuşan Göl Belediye Başkanı Ahmet Avcı, "Bu tür festivaller insanlarımızı kaynaştırıyor, dostluk bağlarını daha
sıkı bir şekilde oluşturuyor. Bu tür etkinliklerin her zaman yapılmasında çok fayda görüyorum. Şenliklerimize katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Vezirköprülü sanatçı Habibe Bozkır'ın konseriyle başlayan şenliklerin ikinci gününde 150 güreşçinin katılımıyla yağlı güreşler yapıldı. Oldukça çekişmeli geçen yağlı güreşlerde başpehlivanlığı Kadir Kaya kazandı. Kunduz Yayla Şenlikleri Güreş Ağası ise yapılan açık artırmayla 71 bin lira veren Vezirköprülü işadamı Cevat Keleş seçildi.Keleş, ağalık için kendisine verilen koçu, İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağışladı.