CHP lideri Kılıçdaroğlu, Haluk Koç'un annesinin cenaze törenine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un dün vefat eden annesi Nezahat Koç'un cenaze tören

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç'un dün vefat eden annesi Nezahat Koç'un cenaze törenine katıldı. Tören, çok sayıda partili ve milletvekilini bir araya getirdi.

Karşıyaka Mezarlığı'nda düzenlenen törene CHP Genel Sekreteri Önder Sav, MYK Sözcüsü H.Süha Okay, İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek, Tunceli Milletvekili Kamer Genç, partililer ve vatandaşlar yanı sıra Ergenekon soruşturması kapsamında geçtiğimiz aylarda ifade veren eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay da katıldı.

Cenaze namazı öncesi Haluk Koç taziyeleri kabul etti. Önder Sav ve Okay'la birlikte Karşıyaka Mezarlığı Camii'nin avlusuna gelen Kılıçdaroğlu, Haluk Koç ve ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Kılıçdaroğlu daha sonra vatandaşlarla kısa süre sohbet etti.

Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet cenaze namazı için Nezahat Koç'un tabutunun başında saf tuttu. Cenaze namazının kılınmasının ardından Nezahat Koç'un naaşı toprağa verilirken CHP lideri Kılıçdaroğlu, Genel Sekreter Sav ve Okay'la birlikte Karşıyaka Mezarlığı'ndan ayrıldı.