Ardahanlı öğrencinin SBS başarısı: 500 tam puanla birinci oldu

Ardahan'da Seviye Belirleme Sınavı(SBS)'nda FEM Dershanesi öğrencisi Şeymanur Kirman 500 tam puan alarak bir ilki gerçekleştirdi. Kirman, SBS'de tüm s

Ardahan'da Seviye Belirleme Sınavı(SBS)'nda FEM Dershanesi öğrencisi Şeymanur Kirman 500 tam puan alarak bir ilki gerçekleştirdi. Kirman, SBS'de tüm sorulara doğru cevap verip 500 tam puan alarak Ardahan'ın gururu oldu.

Çok mutlu olduğunu belirten Şeymanur Kirman, hedefinin Ankara'da bir fen lisesinde okumak olduğunu dile getirdi. Kirman, başarısında emeği bulunan FEM Dershanesi ile 23 Şubat İlköğretim Okulu öğretmenlerine de teşekkür etti.

Ardahan Fem Dershanesi'nde ayrıca SBS'de 1 yanlış yapan Sefer Özdemir ile 2 yanlış yapan Şeymanur Çatal da başarılı öğrenciler arasında yer aldı.

Amaçlarının ilin eğitim seviyesine daha fazla katkıda bulunmak olduğunu söyleyen FEM Dershanesi Müdürü Mehmet Katı ise eğitimde öğrencilerin önünü açıp yol gösterici konumunda bulunduklarını hatırlattı.

Dershaneciliğin eğitime ciddi bir katkısı bulunduğunu, bu sonuçların bunu en iyi şekilde yansıttığına değinen Katı, yeni dönemde de SBS adına dershanenin gerekliğinin anlaşıldığını vurguladı.

Öğrencilerin tercih süreleri olan 9–23 Temmuz tarihleri arasında dershanede öğrencilere yardımcı olabileceklerini dile getiren Katı, başarılarda emeği geçen öğrenci velilerine, dershane ve okul öğretmenlerine de teşekkür etti.