Küçük Sırlar (Gossip Girl) Kanal D'de başlıyor

Başrollerinde Sinem Kobal ve Burak Özçivit'in rol aldığı 'Küçük Sırlar' İstanbul'un zengin ailelerinin ve çocuklarının sıradaşı, gösterişli, ışıltılı hayatlarının cüretkar ve çarpıcı hikayesini anlatıyor. Küçük Sırlar tanıtım fragmanı...

Küçük Sırlar, başrollerinde ünlü oyuncu Sinem Kobal ve Burak Özçivit'in başrolünü üstlenerek oynadığı Küçük Sırlar dizisi 14 Temmuz Çarşamba günü Kanal D ekranlarına geliyor. Reyting rekorlarının kırıldığı ünlü Gossip Girl dizisinden esinlenerek yapılan Küçük Sırlar dizisinden beklentilerin yüksek olduğu iddia ediliyor.

Küçük Sırlar tanıtım fragmanı için tıklayınız

Sinem Kobal ve Burak Özçivit'in başrollerini üstlendiği Küçük Sırlar dizisi, 14 Temmuz'da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kanal D'de yayınlanan fragmanlarda dizinin çekim kalitesi ve farklı tekniklerle görsel bir zenginlik yaşatacağı anlaşılıyor.

Dizide gençler ve aşk içi içe olunca Kavak Yelleri tadında yıllarca izlenecek bir yapım izlenimi veriyor.

Ünlü Amerikan dizisi ‘Gossip Girl’den esinlenilen ‘Küçük Sırlar’ın çekimleri sürüyor.

Tim’s Productions’ın yapımcılığını üstlendiği ve İstanbul’un zengin çocuklarının sıra dışı, gösterişli, ışıltılı hayatlarını anlatan dizide Sinem Kobal, Burak Özçivit, Kadir Doğulu, Merve Boluğur, Birkan Sokullu başrolleri paylaşıyor.

Küçük Sırlar Foto Galeri